Werkplaats

Een fiets is echter een gebruiksproduct en zal dus aan slijtage onderhevig zijn en er zal af en toe iets stuk gaan. U kunt voor al uw fietsonderhoud en reparaties terecht in onze moderne werkplaats. Daar worden de (nieuwe) fietsen met de grootste aandacht en volgens de hoogste kwaliteitsnorm rijklaar gemaakt, gerepareerd en er worden garantiewerkzaamheden uitgevoerd.

Kleine reparaties kunnen vaak de zelfde dag worden uitgevoerd. Brengt u de fiets voor 10u dan kunt u deze meestal aan het einde van de dag weer ophalen.Gotere reparaties zijn normaal gesproken de dag erna klaar.(uitgezonder winterbeurten)

Ook fietsen die niet bij ons gekocht zijn kunnen door ons vakkundig worden onderhouden of gerepareerd.

Wij kunnen voor alle merken E-Bikes het mechanisch onderhoud uitvoeren. Onderhoud van de software kunnen wij alleen uitvoeren voor die merken waarvan wij dealer zijn of zijn geweest, nl. Trek, Sparta, Koga, Batavus, Cube, Cortina en Gazelle.

Erkend Service Center
Wij zijn Erkend Service Center van Shimano. Dit is voor jou de garantie dat wij altijd over voldoende kennis en onderdelen beschikken om een reparatie vakkundig en snel uit te voeren.

Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:

·         Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel

·         Gebruik van originele onderdelen

·         Toepassen van de laatste Shimano technologieën

 

 

 

 

Terugroepactie Shimano Crankstellen

Waarschijnlijk ben je het al tegengekomen; Shimano start een inspectie- en vervangingsprogramma omdat bij een klein aantal cranks uit deze serie mogelijk de verbinding los kan laten.

Klik hier voor meer informatie

Erkend Shimano Service center


Fietsspecialist Walstock is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Lees meer

Fietsverhuur

Verzendkosten

Wij rekenen € 4,95 per order aan verzendkosten.

© 2012 - 2024 Fietsspecialist Walstock | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel