Bestellingen, Verzendingen

Bestelingen

Een internet bestelling bij www.walstock.nl geldt als een reservering van u op het bestelde artikel. Zodra het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten door ons is ontvangen zullen wij de bestelling in orde maken.

Betaalmethoden

IDEAL 

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van IDEAL.

Paypal

Met Paypal kun je bij ons eenvoudig betalen met enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord. Je betaling is direct bij ons binnen, dus we kunnen je bestelling direct naar je versturen.

Creditcard

Je kunt je creditcardgegevens van VISA en Mastercard via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Niemand behalve jijzelf krijgen hierbij je kaartnummer of andere informatie te zien. Onze betaalprovider verifieert voor ons o.a. de geldigheid van je kaart, kaartnummer en toegangsrechten van je kredietkaart. Zo wordt je bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we je bestelling zo snel mogelijk versturen.

Bankcontact

Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Bankcontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Vooraf overmaken

Als u voor vooraf overmaken kiest krijgt u na het plaatsen van uw order per mail de factuur die u kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling.Betalen bij afhalen  Bij betalen bij afhalen krijgt u van ons vooraf bericht via email dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. U kunt dan contant aan ons betalen (wij hebben geen pinautomaat)

Afhalen van internet bestellingen kan op afspraak vie email.
U kunt bij het bestellen van een artikel aangeven of u het wilt afhalen.

Levertijd 

In Nederland leveren wij over het algemeen binnen enkele werkdagen mits voorradig. Meestal versturen we je bestelling dezelfde of de volgende werkdag nog maar als het erg druk is dan lukt dit niet altijd.
Indien wij het artikel moeten bestellen bij de leverancier zal de verwachte levertijd 2-4 werkdagen zijn.

Bezorgen

logo-post-nl.jpg

De artikelen worden per PostNL verstuurd. Zodra uw bestelling is verstuurd berichten wij u per email.

Verzendkosten binnen Nederland:                                                                      

  •  0  - 10 kg: € 6,75                                               
  • 10 - 30 kg: € 12,95
  • 30 kg of meer: € 26,00

 Verzendkosten naar België:

  • 0  -  2 kg: € 13,00
  • 2  -  5 kg: € 19,50
  • 5  - 10 kg: € 25,20
  • 10 - 20 kg: € 34,10
  • 20 - 30 kg: € 40,58
  • 30 kg of meer: € 50,00

Wij versturen alleen artikelen binnen Nederland en naar Belgie. Voor zendingen naar overige landen verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.

 

Aanbieding

Erkend Shimano Service center


Tweewielerspecialist George Walstock is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Lees meer

Winterbeurt

Winterbeurt Racefiets en Mountainbike

Breng je kostbare racefiets of mountaibike van 1 Oktober tot 1 maart bij George Walstock voor een winterbeurt.

Een winterbeurt houdt in:

• Complete demontage van alle onderdelen van de fiets tot een kaal frame;

• Alle onderdelen zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage, de onderdelen worden ultrasoon gereinigd.

• Opbouwen van de fiets en voorzien van nieuw vet.

Wij kunnen de winterbeurt uitvoeren op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Een winterbeurt kan dus niet op afspraak uitgevoerd worden, de fiets dient voor een periode van een week hier te blijven. Het standaard tarief voor een winterbeurt is € 150,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen).

Vooraf kunnen wij jou een indicatie van de kosten geven zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de uitvoering blijken dat er toch meer onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou. 

 

Fietsverhuur

Verzendkosten

Wij rekenen € 4,95 per order aan verzendkosten.

© 2012 - 2020 Tweewielerspecialist George Walstock | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel