Bestellingen, Verzendingen

Bestelingen

Een internet bestelling bij www.walstock.nl geldt als een reservering van u op het bestelde artikel. Zodra het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten door ons is ontvangen zullen wij de bestelling in orde maken.

Betaalmethoden

IDEAL 

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van IDEAL.

Paypal

Met Paypal kun je bij ons eenvoudig betalen met enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord. Je betaling is direct bij ons binnen, dus we kunnen je bestelling direct naar je versturen.

Creditcard

Je kunt je creditcardgegevens van VISA en Mastercard via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Niemand behalve jijzelf krijgen hierbij je kaartnummer of andere informatie te zien. Onze betaalprovider verifieert voor ons o.a. de geldigheid van je kaart, kaartnummer en toegangsrechten van je kredietkaart. Zo wordt je bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we je bestelling zo snel mogelijk versturen.

Bankcontact

Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Bankcontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Vooraf overmaken

Als u voor vooraf overmaken kiest krijgt u na het plaatsen van uw order per mail de factuur die u kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling.Betalen bij afhalen  Bij betalen bij afhalen krijgt u van ons vooraf bericht via email dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. U kunt dan contant aan ons betalen (wij hebben geen pinautomaat)

Afhalen van internet bestellingen kan op afspraak vie email.
U kunt bij het bestellen van een artikel aangeven of u het wilt afhalen.

Levertijd 

In Nederland leveren wij over het algemeen binnen enkele werkdagen mits voorradig. Meestal versturen we je bestelling dezelfde of de volgende werkdag nog maar als het erg druk is dan lukt dit niet altijd.
Indien wij het artikel moeten bestellen bij de leverancier zal de verwachte levertijd 2-4 werkdagen zijn.

Bezorgen

logo-post-nl.jpg

De artikelen worden per PostNL verstuurd. Zodra uw bestelling is verstuurd berichten wij u per email.

Verzendkosten binnen Nederland:                                                                      

  •  0  - 10 kg: € 6,75                                               
  • 10 - 30 kg: € 12,95
  • 30 kg of meer: € 26,00

 Verzendkosten naar België:

  • 0  -  2 kg: € 13,00
  • 2  -  5 kg: € 19,50
  • 5  - 10 kg: € 25,20
  • 10 - 20 kg: € 34,10
  • 20 - 30 kg: € 40,58
  • 30 kg of meer: € 50,00

Wij versturen alleen artikelen binnen Nederland en naar Belgie. Voor zendingen naar overige landen verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.

 

Terugroepactie Shimano Crankstellen

Waarschijnlijk ben je het al tegengekomen; Shimano start een inspectie- en vervangingsprogramma omdat bij een klein aantal cranks uit deze serie mogelijk de verbinding los kan laten.

Klik hier voor meer informatie

Erkend Shimano Service center


Fietsspecialist Walstock is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Lees meer

Fietsverhuur

Verzendkosten

Wij rekenen € 4,95 per order aan verzendkosten.

© 2012 - 2024 Fietsspecialist Walstock | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel