Nieuws

 

Winterbeurt Racefiets en Mountainbike

Breng je kostbare racefiets of mountaibike van 1 Oktober tot 1 maart bij George Walstock voor een winterbeurt.

Een winterbeurt houdt in:

• Complete demontage van alle onderdelen van de fiets tot een kaal frame;

• Alle onderdelen zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage, de onderdelen worden ultrasoon gereinigd.

• Opbouwen van de fiets en voorzien van nieuw vet.

Wij kunnen de winterbeurt uitvoeren op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Een winterbeurt kan dus niet op afspraak uitgevoerd worden, de fiets dient voor een periode van een week hier te blijven. Het standaard tarief voor een winterbeurt is € 150,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen).

Vooraf kunnen wij jou een indicatie van de kosten geven zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de uitvoering blijken dat er toch meer onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou. 

George Walstock draagt stokje over aan tandem Roger Vrancken-Leander Laurijssens

Al vijfendertig jaar lang is Tweewielerspecialist George Walstock voor menig Maastrichtenaar en vele fietsers, trimmers en wielrenners buiten de Limburgse hoofdstad dé vertrouwde en populaire rijwiel- en racefietszaak. Een lange en prachtige periode waarop George Walstock als zakenman met trots mag terugblikken. George en zijn vrouw Anita achten nu het juiste moment aangebroken om afscheid te nemen en hun mooie zaak aan de Ruttensingel in Maastricht over te dragen. 

Weinigen zal het verbazen dat hun trouwe en deskundige medewerkers Roger Vrancken en Leander Laurijssens, die respectievelijk voor liefst 28 en 20 jaar trouwe dienst tekenen, voortaan Tweewielerspecialist George Walstock als nieuwe eigenaren zullen leiden. Tot heel groot genoegen van de afscheid nemende George Walstock: ‘Betere opvolgers kon ik niet wensen. Roger en Leander zullen de zaak voortzetten op de wijze zoals wij dat altijd gedaan hebben. Dat is beslist wel aan hen toevertrouwd. Voor onze klanten verandert er dus niet veel, want het vakmanschap, de service en garantie blijven hetzelfde’.

Na zijn wielercarrière begon George Walstock in 1983 zijn rijwielzaak aan de Ruttensingel in Maastricht. Niet verwonderlijk dat zijn winkel gespecialiseerd was in racefietsen en aanverwante onderdelen en bekendheid verwierf om zijn scherpe prijzen en de gezellige, knusse sfeer.
De Maastrichtse tweewielerspecialist maakte een snelle en explosieve groei door, waardoor alle ruimtes in het pand benut dienden te worden. Roger Vrancken trad in 1990 in dienst, Leander Laurijssens volgde in 1998. Beide vakmensen namen elke dag het onderhoud en reparaties van de fietsen voor hun rekening. Tevens bekwaamden zij zich in de inkoop en verkoop.

Toen begin 2016 iets verderop aan de Ruttensingel een veel groter bedrijfspand (de voormalige Spar Supermarkt) vrijkwam, was dat de uitgelezen kans voor Tweewielerspecialist George Walstock om na 33 jaar te verhuizen naar een mooie, moderne en beter bereikbare winkel. Belangrijke pluspunten zijn de grote showroom, de ruime werkplaats en het enorme magazijn. In de zomer van 2016 werd de nieuwe zaak geopend.

Met ingang van 1 april 2018 nemen de nieuwe eigenaren Roger Vrancken en Leander Laurijssens het ‘stuur’ van George Walstock over. ‘Vanaf woensdag 4 april staan wij voor u klaar’, klinkt het eensgezind uit de mond van Roger en Leander. ‘Zoals onze klanten al vele decennia gewend zijn, kunnen ze bij ons terecht voor optimale en snelle reparaties aan hun tweewieler, die meestal dezelfde- en uiterlijk de volgende dag klaar is. We hanteren scherpe prijzen voor onze fietsen, de gevoerde merken blijven dezelfde en de geldende service en garanties worden mee overgenomen’.

Gratis verzending helmen

Alle helmen van abus en bontrager versturen wij gratis.Gebruik de koringscode helm in de winkelwagen

 

Terugroepactie Shimano Crankstellen

Waarschijnlijk ben je het al tegengekomen; Shimano start een inspectie- en vervangingsprogramma omdat bij een klein aantal cranks uit deze serie mogelijk de verbinding los kan laten.

Klik hier voor meer informatie

Erkend Shimano Service center


Fietsspecialist Walstock is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Lees meer

Fietsverhuur

Verzendkosten

Wij rekenen € 4,95 per order aan verzendkosten.

© 2012 - 2024 Fietsspecialist Walstock | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel