Werkplaats

In onze moderne werkplaats staan Roger en Leander voor u klaar om alle reperaties aan uw fiets uit te laten voeren.
Reparaties aan racefietsen, MTB's, Stadfietsen, Hybride fietsen, Elektrische fietsen en kinderfietsen, alles is welkom.

U kunt uw fiets te allen tijde aanbieden ter reparatie en we proberen uw fiets zo snel mogelijk te repareren. Indien u uw fiets voor 09.30 uur brengt, heeft u in de meeste gevallen uw fiets dezelfde dag terug. Indien de fiets later dan 09.30 uur bij ons aangeboden wordt, kunt u deze in de meeste gevallen de dag erna weer ophalen. (Dit hangt onder andere af van de grootte van de reparatie of als er bijvoorbeeld bepaalde onderdelen niet voorradig zijn, dan duurt het iets langer. Gelukkig hebben we korte lijnen met onze leveranciers die doorgaans bestellingen leveren binnen 1 werkdag).

Ons systeem is zo ingesteld dat u een automatisch SMS bericht ontvangt zodra uw fiets na reparatie wordt klaargemeld.

Om u mobiel te houden hebben wij een aantal leenfietsen ter beschikking. Deze worden helaas niet gereserveerd en worden meegegeven aan degene die zijn/haar fiets op tijd bij ons binnen brengt.

U bent met alle fietsen van harte welkom, ook fietsen die niet bij ons gekocht zijn. Zelfs elektrische fietsen, denk hierbij aan A-merk fietsen zoals Batavus, Gazelle, Trek, Cortina, Cube, Sparta, Cannondale, Koga, Giant etc. met bekende motoren zoals Bosch, Yamaha, ION, Li Ion Innergy, Shimano Steps, E-motion, Impulse, Panasonic, Ecomo en Bafang.

Een uitzondering hierin zijn Stella fietsen. Helaas voeren wij geen reparaties uit aan deze fietsen aangezien ze voornamelijk bestaan uit eigen merk onderdelen. We kunnen zelf hiervan geen onderdelen krijgen. Ook kunnen we deze software niet uitlezen waardoor storingen getraceerd en verholpen kunnen worden (denk hierbij aan het vervangen van een binnen- of buitenband waarbij de motor losgekoppeld dient te worden).

Daarnaast kunnen we voor sommige 'B-merken' waarvan we geen officiele dealer zijn, geen onderhoud plegen aan het elektrisch gedeelte. Wel is het mogelijk om onderhoudsbeurten en kleine reparaties uit te voeren aan het fietstechnisch gedeelte.

 

In sommige gevallen wegen de kosten niet op tegen de waarde van de fiets. Indien dit bij uw fiets aan de orde is, zullen we dit aan u toelichten. Mocht u de fiets niet laten maken, betaald u alleen de onderzoekskosten. Mocht u de fiets wel laten maken of kiezen voor een nieuwe fiets, worden de onderzoekskosten in mindering gebracht. *Denk hierbij aan bijvoorbeeld een elektrische fiets die niks meer doet. Hierbij onderzoeken we het probleem oa. bij de accu, accuslee, motor, display en kabels etc.

 

Tot snel in onze werkplaats!

Terugroepactie Shimano Crankstellen

Waarschijnlijk ben je het al tegengekomen; Shimano start een inspectie- en vervangingsprogramma omdat bij een klein aantal cranks uit deze serie mogelijk de verbinding los kan laten.

Klik hier voor meer informatie

Erkend Shimano Service center


Fietsspecialist Walstock is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Lees meer

Fietsverhuur

Verzendkosten

Wij rekenen € 4,95 per order aan verzendkosten.

© 2012 - 2024 Fietsspecialist Walstock | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel